![]() ![]() |
Feb 8 2010, 05:31 PM
|
|
|
משפחת טיפים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Group 6 Posts: 13,780 Joined: 22-April 03 Member No.: 51 |
03.00 .מג'יק V הורנטס { 8.5 +} @ 193.5 נקודות
05.30 .ווריורס { 4 +} V מאבס @ 218.5 נקודות 05.30 .לייקרס V ספרס { 4+} @ 193 נקודות ================================ מה אומרים מומחי טיפים ? This post has been edited by mosh: Feb 8 2010, 06:51 PM -------------------- ALL WE ARE IS DUST IN THE WIND
|
|
|
|
Feb 8 2010, 06:00 PM
|
|
|
משפחת טיפים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: TIPIM VIP Posts: 6,055 Joined: 23-February 06 Member No.: 3,381 |
קודם כל הליין על הספרס הוא +4.
ביינום כנראה בחוץ וקובי עדיין לא ברור. לקחתי עוד בבוקר את אורלנדו -7.5, 1.91 - ב8 יחידות הימור ואני חושב שגם ב-8.5 ההימור עדיין טוב. שחקני ההורנטס היו בסופרבול ואז בטוח חגגו כל הלילה את הזכייה של הסיינטס, השותפה לעיר של ההורנטס. למי אכפת מהמשחק הזה? רק לאורלנדו יש להניח. מעבר לכך, מי שחושב שאורלנדו תהיה קצת בהיי אחרי הניצחון בבוסטון, אז אפשר לראות כי אחרי ניצחונות גדולים, אורלנדו בד"כ ממשיכה להיפך את התקופה הטובה, כאשר בשני הניצחונות הקודמים על בוסטון, היא הביסה גם במשחק שלאחר מכן. |
|
|
|
Feb 8 2010, 07:40 PM
|
|
|
הממליץ הלאומי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: TIPIM VIP Posts: 2,963 Joined: 29-June 03 Member No.: 149 |
אם ביינום בחוץ אז בוינר דאנקן (19) זה אובר
|
|
|
|
Feb 8 2010, 08:59 PM
|
|
|
ממליץ מתחיל ![]() Group: TIPIM VIP Posts: 151 Joined: 5-August 09 Member No.: 7,950 |
אורלנדו-8.5
פול ותורנטון בחוץ,אורלנדו אחרי ניצחון על בוסטון אני מקווה מאוד שירדו לקרקע! בדקתי סטטיסטית אורלנדו בחוץ לא הולך לה מול אורלינס ובבית היא מנצחת שלוש פעמים מתוך ארבע מעל 10 נקודות! זה הבט המרכזי להיום. עוד טוטאל שלקחתי: אנדר 218.5 גולדן-דאלאס |
|
|
|
Feb 8 2010, 09:30 PM
|
|
|
ממליץ מנוסה ![]() ![]() ![]() Group: TIPIM VIP Posts: 777 Joined: 7-September 08 Member No.: 4,380 |
אורלנדו-8.5 פול ותורנטון בחוץ,אורלנדו אחרי ניצחון על בוסטון אני מקווה מאוד שירדו לקרקע! בדקתי סטטיסטית אורלנדו בחוץ לא הולך לה מול אורלינס ובבית היא מנצחת שלוש פעמים מתוך ארבע מעל 10 נקודות! זה הבט המרכזי להיום. עוד טוטאל שלקחתי: אנדר 218.5 גולדן-דאלאס QUOTE Date Away Points Home Points HomeLine/OU ATS OU FG%Edge RebEdge 3PT% Edge 12/25/2008 NOH 68 ORL 88 -5/191 ORL U ORL ORL ORL 04/01/2008 NOH 98 ORL 97 1/209 Push U ORL NOH ORL 12/20/2006 NOH 83 ORL 86 -7.5/178 NOH U ORL ORL NOH 11/19/2005 NOH 98 ORL 95 -7/172.5 NOH O NOH NOH NOH 02/13/2005 NOH 94 ORL 97 -9/192 NOH U ORL ORL NOH רק אחד מ-5 המשחקים האחרונים באורלנדו (האחרון) הסתיים בדו ספרתי,המר על מה בראש שלך אבל אל תחרבש מידע מוטעה. This post has been edited by NetProfits: Feb 8 2010, 09:31 PM |
|
|
|
Feb 8 2010, 09:42 PM
|
|
|
ממליץ מנוסה ![]() ![]() ![]() Group: TIPIM VIP Posts: 777 Joined: 7-September 08 Member No.: 4,380 |
קודם כל הליין על הספרס הוא +4. ביינום כנראה בחוץ וקובי עדיין לא ברור. לקחתי עוד בבוקר את אורלנדו -7.5, 1.91 - ב8 יחידות הימור ואני חושב שגם ב-8.5 ההימור עדיין טוב. שחקני ההורנטס היו בסופרבול ואז בטוח חגגו כל הלילה את הזכייה של הסיינטס, השותפה לעיר של ההורנטס. למי אכפת מהמשחק הזה? רק לאורלנדו יש להניח. מעבר לכך, מי שחושב שאורלנדו תהיה קצת בהיי אחרי הניצחון בבוסטון, אז אפשר לראות כי אחרי ניצחונות גדולים, אורלנדו בד"כ ממשיכה להיפך את התקופה הטובה, כאשר בשני הניצחונות הקודמים על בוסטון, היא הביסה גם במשחק שלאחר מכן. אי אפשר לסמוך על אורלנדו,גם שם השחקנים היו עם ראש בסופרבול,אחרי בוסטון נפילת מתח אפשרית,ראה הפסד מגוחך מול וושינגטון לאחר שבפתיחה היו כבר ב25 פור יכולים לישון רוב המשחק ובמספר דקות בסיום לנצח מבלי לכסות,אין ספק שפול וטורנטון חיסורים משמעותיים אבל הליין לא נמוך. התיזה הרווחת היא ששחקני 2 הקבוצות חגגו אמש ולא בראש שלהם המשחק הזה אי לכך יש כאלה הגורסים שהאנדר במשחק זה נראה כהימור טוב יותר מצד. ההנחה הרווחת שחקנים עייפים,לצרעות אין מי שעשה סלים מול הווארד בצבע ואם עייפים ויחטיאו בגין עייפות מבחוץ הרי שבאנדר עסקינן. QUOTE Head to Head .* Under is 5-1 in the last 6 meetings. * Hornets are 5-1-1 ATS in the last 7 meetings in Orlando. * Under is 4-1 in the last 5 meetings in Orlando. * Home team is 3-1-1 ATS in the last 5 meetings. * Underdog is 8-2-1 ATS in the last 11 meetings ע This post has been edited by NetProfits: Feb 8 2010, 09:45 PM |
|
|
|
Feb 8 2010, 11:57 PM
|
|
|
משפחת טיפים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Group 6 Posts: 13,780 Joined: 22-April 03 Member No.: 51 |
לייקרס -ספרס
לא בטוח שקובי לא ישחק הלילה במיוחד לא כשהיריבה היא סאן אנטוניו אבל אי אפשר להתעלם מהעייפות לאחר מסע החוץ המפרך שעבר על הלייקרס. הספרס מצידם התחילו מסע חוץ של 8 משחקים שהתחיל בהפסד לא מחוייב המציאות בפורטלנד ונמשך בנצחון קליל בל.א. מול הקליפרס , דאנקן שיחק שם 18 דקות בלבד כשפופוביץ מחלק את הדקות בצורה נהדרת אם כי ההפרש הגדול כבר ברבע הראשון בהחלט תרם לכך. קשה לסמוך על הספרס בשנה וחצי האחרונות לא מול החלשות וקל וחומר לא מול האלופה בביתה ועם זאת מבינים פופוביץ את חשיבות המשחק בל.א. הלילה ויותר מזה את הצורה בה צריכה הקבוצה לשחק מול אלופת אשתקד. הפלוס ממש מזערי ולמרות זאת עדיין בעל ערך סביר ולא מעט מזאת בעקבות ההיעדרות הבטוחה של ביינום , ההיעדרות הלא בטוחה של קובי והשיפור ההדרגתי בהגנה של סאן אנטוניו. הספרס ב3.5 + stake 6 /10 ווריורס -מאבס אליס קלע מול הת'נדרס באחוזים נוראיים מול הת'נדרס ואפשר לומר בוודאות שזאת הייתה הופעה די נדירה בחולשתה של השחקן האדיר הזה ,הלילה מול ההגנה הדי כבדה ומבוגרת של המאבס יש לאליס הזדמנות לתקן למרות שיצטרך להסתדר ללא מגטי שייעדר עקב פציעה. אצל המאבס ייעדר כנראה דמפייר ואלו חדשות לא רעות לווריורס המהירים ,האם זה יספיק להם לעמוד בליין ? קשה לדעת אבל נקודות אנו אמורים לקבל כאן ולא מעט. 218 אובר stake 7 /10 -------------------- ALL WE ARE IS DUST IN THE WIND
|
|
|
|
Feb 9 2010, 12:06 AM
|
|
|
לא כל כך אוהב את הזלזול בהורנטס ,להגיד שלא איכפת להם מהמשחק הזה נשמע לי פשוט
מנותק מהמציאות וההיעדרות של פול אמורה דווקא להועיל לשחקנים שהפנימו כל אחד שיש לתת 200 אחוז מעצמו בגלל עובדה זאת. אני רחוק מלהקל ראש במג'יק ויכול להיות שהחלל שהשאיר פול באמת ענק { והוא באמת כזה} אבל בנבא משחקים תמיד חמישה מול חמישה ולקחת את המג'יק עם ליין כה גדול { יחסית} זה לא משהו שאני הייתי רץ לעשות. בכל מקרה שיהיה בהצלחה!! -------------------- ALL WE ARE IS DUST IN THE WIND
|
|
|
|
Feb 9 2010, 12:37 AM
|
|
|
משפחת טיפים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: TIPIM VIP Posts: 6,055 Joined: 23-February 06 Member No.: 3,381 |
אי אפשר לסמוך על אורלנדו,גם שם השחקנים היו עם ראש בסופרבול,אחרי בוסטון נפילת מתח אפשרית,ראה הפסד מגוחך מול וושינגטון לאחר שבפתיחה היו כבר ב25 פור יכולים לישון רוב המשחק ובמספר דקות בסיום לנצח מבלי לכסות,אין ספק שפול וטורנטון חיסורים משמעותיים אבל הליין לא נמוך. התיזה הרווחת היא ששחקני 2 הקבוצות חגגו אמש ולא בראש שלהם המשחק הזה אי לכך יש כאלה הגורסים שהאנדר במשחק זה נראה כהימור טוב יותר מצד. ההנחה הרווחת שחקנים עייפים,לצרעות אין מי שעשה סלים מול הווארד בצבע ואם עייפים ויחטיאו בגין עייפות מבחוץ הרי שבאנדר עסקינן. . ע ראשית כל, אין סיבה לחשוב ששחקני אורלנדו היו עם הראש בסופרבול. להשוות בין קבוצה מעיר שאין לה אפילו קבוצת פוטבול לקבוצה מעיר שממנה מגיעה אלופת הNFL והם בטח משתתפים בהרבה אירועי צדקה משותפים וכדומה, לא יהיה נכון מבחינתי. לגבי נפילת מתח אפשרית, הרי שבדקתי את זה ושללתי זאת באופן נחרץ ביותר, כאשר גם אם יהיה הפסד של המג'יק, זה לא יהיה בגלל זה. תבדוק את הניצחונות הגדולים של אורלנדו בשתי העונות האחרונות. תראה שלרוב אחרי ניצחונות כאלו, אורלנדו המשיכה את המומנטום הטוב. מי שרגילה לבעוט בדלי אחרי משחקים גדולים זו דנבר, אורלנדו דווקא להיפך, נותן לה רוח גבית במרבית המקרים. לייקרס -ספרס לא בטוח שקובי לא ישחק הלילה במיוחד לא כשהיריבה היא סאן אנטוניו אבל אי אפשר להתעלם מהעייפות לאחר מסע החוץ המפרך שעבר על הלייקרס. הספרס מצידם התחילו מסע חוץ של 8 משחקים שהתחיל בהפסד לא מחוייב המציאות בפורטלנד ונמשך בנצחון קליל בל.א. מול הקליפרס , דאנקן שיחק שם 18 דקות בלבד כשפופוביץ מחלק את הדקות בצורה נהדרת אם כי ההפרש הגדול כבר ברבע הראשון בהחלט תרם לכך. קשה לסמוך על הספרס בשנה וחצי האחרונות לא מול החלשות וקל וחומר לא מול האלופה בביתה ועם זאת מבינים פופוביץ את חשיבות המשחק בל.א. הלילה ויותר מזה את הצורה בה צריכה הקבוצה לשחק מול אלופת אשתקד. הפלוס ממש מזערי ולמרות זאת עדיין בעל ערך סביר ולא מעט מזאת בעקבות ההיעדרות הבטוחה של ביינום , ההיעדרות הלא בטוחה של קובי והשיפור ההדרגתי בהגנה של סאן אנטוניו. הספרס ב3.5 + stake 6 /10 ווריורס -מאבס אליס קלע מול הת'נדרס באחוזים נוראיים מול הת'נדרס ואפשר לומר בוודאות שזאת הייתה הופעה די נדירה בחולשתה של השחקן האדיר הזה ,הלילה מול ההגנה הדי כבדה ומבוגרת של המאבס יש לאליס הזדמנות לתקן למרות שיצטרך להסתדר ללא מגטי שייעדר עקב פציעה. אצל המאבס ייעדר כנראה דמפייר ואלו חדשות לא רעות לווריורס המהירים ,האם זה יספיק להם לעמוד בליין ? קשה לדעת אבל נקודות אנו אמורים לקבל כאן ולא מעט. 218 אובר stake 7 /10 משה, לא ברור לי האמת למה אתה מתעקש לקחת את האובר באוקלנד פעם אחר פעם, כאשר לאחרונה האנדרים חוגגים שם ועוד איך. לגבי הלייקרס, מבחן עצום בשבילם, כאשר לא ברור כלל האם קובי ישחק ואיך לייקרס יגיבו. משחק קשה לחיזוי לפני שהוא מתחיל, אבל אמור להיות מעניין מאד! |
|
|
|
Feb 9 2010, 10:54 AM
|
|
|
דימה ,לא לחינם אני מתעקש על אוברים באוקלנד ,זה הסגנון של דון נלסון
ועם כל החיסורים בקבוצה פלוס החוסר בגבוהים אני דווקא מתפלא שאתה לא מצטרף אליי בהימורים האלו. איזה אכזבה מהספרס , מזל שהאובר באוקלנד הגיע מוקדם. -------------------- ALL WE ARE IS DUST IN THE WIND
|
|
|
|
Feb 9 2010, 11:05 AM
|
|
|
דימה ,לא לחינם אני מתעקש על אוברים באוקלנד ,זה הסגנון של דון נלסון ועם כל החיסורים בקבוצה פלוס החוסר בגבוהים אני דווקא מתפלא שאתה לא מצטרף אליי בהימורים האלו. איזה אכזבה מהספרס , מזל שהאובר באוקלנד הגיע מוקדם. אני מצטרף חלקית. אני מחכה שהאובר שלך יגיע בחצי ואז לוקח אנדר במחצית השנייה וזוכה באחוזים מטורפים (וזה באמת אחוזים מטורפים, משהו כמו 80%, קצת פחות). אני פשוט מתקשה לקחת אוברים על קבוצה עם יותר פצועים מאשר בריאים, אז מסתפק בלשמוח בזכייתך כאשר האוברים אכן באים :) האמת שספרס לא ממש הפתיעו. אם הייתי יודע שקובי בחוץ, הייתי לוקח את הלייקרס ב15 יחידות לפחות (יותר נכון הייתי רושם זאת כאן, כי דווקא לקחת ב10 יחידות הספקתי ואז בטפייר שבק חיים). אין מה לעשות, בלי קובי, לייקרס פשוט חדים ורעבים יותר. זה לא אומר שקובי רע לקבוצה, פשוט לייקרס לפתע מרגישים הרבה הרבה יותר משוחררים וכאשר יש לך שלושה סופרסטארים כמו גאסול, אודום וארטסט, דברים טובים יקרו. אורלנדו מאד אכזבה אותי. זה לא ה2 נקודות החסרות לכיסוי הליין, כמו הדרך, כאשר הם היו במרחק שנות אור מכיסוי הליין והפער של שתי נקודות בסוף המשחק מהליין, לא עושה צדק עם המהמרים על ניו אורלינס. פעם ראשונה שאורלנדו לא מכסה ליין אחרי משחק מול בוסטון וזה היה דווקא היום... :( היום אובר בין קליפרס ליוטה נראה מצוין לדעתי ואני ממשיך עם האוברים במשחקי קליפרס עד שהם יביאו לי כמה זכיות יפות וזה יקרה, באחריות. נ.ב. גולדן סטייט, אפילו עם האובר אתמול, היא עם 23 אוברים מול 26 אנדרים העונה, אז לא יודע עד כמה הימורים קבועים על גולדן סטייט ואובר הביאו למישהו כסף העונה... This post has been edited by איש הכדורסל: Feb 9 2010, 11:07 AM |
|
|
|
Feb 9 2010, 12:57 PM
|
|
|
ממליץ מתחיל ![]() Group: TIPIM VIP Posts: 177 Joined: 27-March 08 Member No.: 4,260 |
איזה באסה..לקחתי אובר באורלנו..
אובר באוקלנד לייקרס -3.5 ומה הרס האובר בלייקרס :-( 4 נקודות הרסו אחלה לילה.. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 6th September 2010 - 10:17 AM |